26-годишният самоук попинг танцьор Рефат Абдулаев  получи златния бутон на

...
26-годишният самоук попинг танцьор Рефат Абдулаев  получи златния бутон на
Коментари Харесай

Самоук танцьор финалист в „България търси талант“

26-годишният самообразован попинг танцьор Рефат Абдулаев  получи златния бутон на Ицо Хазарта в „ България търси гений “.
Впечатляващото му осъществяване, което видяха над милион фенове (по данни на ГАРБ). Танцът му донесе справедливо място измежду финалистите, които ще се борят за 50 000 лв..

Рафат приключва музикално учебно заведение с профил „ пиано “, само че на 19 години взема решение, че ще се занимава с танци. Вдъхновява се същински от кино лентата „ Step Up “, в който един от актьорите се движи като робот.

Започва да се упражнява у дома, в дребната си стая, пред огледалото. Тренира извънредно интензивно, с цел да доближи настоящето си равнище. Мечтае да обиколи света и да покаже на всички какво може. И е уверен, че в случай че човек има цел, може да реализира всичко.

Ицо Хазарта разяснява, че е приел да бъде жури в шоуто, удостоено в връх на Гинес, точно поради хора като Рефат – „ огромни “.

„ Смисълът на това предаване идва от хора като него!… Той минава оттатък техническия танц. Той влияе! “, показа рапърът в извънредната онлайн поредица „ Още от България търси гений “.

ВИДЕО

Инфо: ЛУПА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР